Ponudba
 
 
 
 
 
       
 

POTAPLJAŠKI TEČAJI  

Tečaji se opravljajo po mednarodni licenci C.M.A.S. in U.D.I. ter se pričnejo z mesecom aprilom in trajajo vse do oktobra. Termini bodo objavljeni pred začetkom sezone, za skupine pa organiziramo tečaje po dogovoru. Dodatne informacije dobite na info@vivera.si. Z uspešno opravljenim tečajem pridobite mednarodno potrdilo, divers book, diplomo, majico in logbook za beleženje potopov. V ceno tečaja pa je vključena še uporaba opreme, učno gradivo ter stažni potop.

Vsi tečajniki so v času tečaja zavarovani po DAN-u.

 

TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA 

 Pri nas lahko naredite izpit tudi za voditelja čolnov (mednarodni certifikat), za podrobnejše informacije pišite na info@vivera.si.

PODVODNE POROKE   

Za tiste, najbolj zagrete in najbolj zaljubljene potapljače pa organiziramo tudi čisto prave potapljaške poroke.

NASTANITEV

 Za vas uredimo nastanitev v neposredni bližini potapljaškega centra, v sobah, apartmajih ali v 2 km oddaljenem avtokampu.

DOVOLILNICE 

V potapljaški sezoni (od aprila do oktobra) lahko pri nas kupite dovolilnice za potapljanje, brez katerih se na Hrvaškem ne sme potapljati.

OPREMA, POLNJENJE,POTOPI  

 V potapljaškem centru VIVERA deluje skupina izkušenih potapljačev, inštruktorjev in asistentov, ki organizirajo vodenje potopov za skupine izkušenih in manj izkušenih potapljačev na različne akvatorije (podvodni otoki, potopi v modro, potopi na stene, na potopljene objekte, potope ob nenaseljenih otokih, nočne potope, fotosafari...) in celodnevne potapljaške izlete na eksotične lokacije. Za prevoze na akvatorije so na razpolago gumijasti čolni, za večje skupine pa 16 m dolga lesena ladja.

Razpolagamo s kompresorji v zmogljivosti 600 l/ min. Potapljači pa si lahko izposodijo tudi celotno potapljaško opremo.

   
       
           
   
 
   
 
Vivera© 2006