Offer

V potapljaškem centru VIVERA deluje skupina izkušenih potapljačev, inštruktorjev in asistentov, ki organizirajo vodenje potopov za skupine izkušenih in manj izkušenih potapljačev na različne akvatorije (podvodni otoki, potopi v modro, potopi na stene, na potopljene objekte, potope ob nenaseljenih otokih, nočne potope, fotosafari…) in celodnevne potapljaške izlete na eksotične lokacije. Za prevoze na akvatorije so na razpolago gumijasti čolni, za večje skupine pa 16 m dolga lesena ladja. Razpolagamo s kompresorji v zmogljivosti 600 l/ min. Potapljači pa si lahko izposodijo tudi celotno potapljaško opremo.

Tečaji se opravljajo po mednarodni licenci C.M.A.S. in U.D.I. ter se pričnejo z mesecom aprilom in trajajo vse do oktobra. Termini bodo objavljeni pred začetkom sezone, za skupine pa organiziramo tečaje po dogovoru. Dodatne informacije dobite na info@vivera.si. Z uspešno opravljenim tečajem pridobite mednarodno potrdilo, divers book, diplomo, majico in logbook za beleženje potopov. V ceno tečaja pa je vključena še uporaba opreme, učno gradivo ter stažni potop. Vsi tečajniki so v času tečaja zavarovani po DAN-u.

Pri nas lahko naredite izpit tudi za voditelja čolnov (mednarodni certifikat), za podrobnejše informacije pišite na info@vivera.si.

Za tiste, najbolj zagrete in najbolj zaljubljene potapljače pa organiziramo tudi čisto prave potapljaške poroke.

Za vas uredimo nastanitev v neposredni bližini potapljaškega centra, v sobah, apartmajih ali v 2 km oddaljenem avtokampu.

Naše delo v številkah

Na podlagi ocen naših obstoječih strank, po samooceni našega prizadevanja za dostavljanje najboljših možnih storitev in na podlagi prizadevanja za čim bolj varne in strokovne storitve smo za vas pripravili nekaj podatkov, ki prikazujejo uspešnost našega delovanja.

Zadovoljstvo naših strank

Na podlagi ocen naših obstoječih strank in poslovnih partnerjev smo pripravili povprečno oceno njihovega zadovoljstva.

Naše izkušnje

Naše storitve opravljamo na zelo visokem nivoju, kar nam omogočajo dolgoletne izkušnje.

Kakovost opreme

Skrbimo, da je oprema, ki jo uporabljamo vedno na čim višjem nivoju. Zavedamo se pomembnosti brezhibnega delovanja opreme, zato temu področju posvečamo izredno veliko pozornosti.